Monday, November 16, 2009

SUKA DALAM DUKA

Last week
hari khamis,bole dikatakan durian runtuh gak la.
coz ayah aku dah discaj dari hospital,dan pade aritu gak aq bli tiket 2012
bukan pegi ngan ayah aq tapi,orang lain,ntah macam mane la,1st time dalam hidup aq ,aq pegi ngan sorang awek tu pon midnite show plak tu,happy pon ade, pengalaman baru pon ader,puashati pon ade,seronok jugak, lepas tgk 2012,balik 2 blom balik umah lagi, gi borak kat mamak sampai 7pagi,pastu hari seterusnya plak die ader training kat pulau pinang,tolong die hantar kat pudu,tunggu dia sampai bas tu grak,baru aq balik rumah,

Tapi
ader lagi satu bende best bagi bebudak kolej aq,bukan untuk aq:(
dengar citer kolej aq,sem ni dieorang gi pulau langkawi,kesiannye aq xdpt pegi kolej
xdapat nak pegi langkawi,nak wat camner mase aq ader xde plak dieorang nak pegi tempat yang best ,pegi kat hutan ,bukit hijau,skang mase aq xde dieorang pegi tempat yang best PULAU LANGKAWI kesianye ,
walauapapon,
gudluck kpd kawan2yang nak pegi langkawi nih.

1 comment:

haNi saJe said...

kami tak gi langkawi kot...... kami pergi rumah adi hahaah!!

Post a Comment